Over ons

 

Waasdorp & schraa is in 2018 opgericht door mr. Carolien Waasdorp en mr. Chantal Schraa. 

Wij staan voor juridische dienstverlening waarbij deskundigheid, betrokkenheid, toegankelijkheid en betaalbaarheid centraal staan.

Carolien Waasdorp is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ambtenarenrecht.  Zij heeft sinds 1987 ervaring, zowel in het adviseren en bijstaan van (ambtelijke) werkgevers als in het bijstaan van particulieren.  Zij heeft haar sporen verdiend als beleidsjurist en procesjurist. Haar leidraad is altijd het beste resultaat voor haar cliënt.  Als het nodig is schuwt zij de gang naar de rechter niet.  Maar zij zal zich altijd inzetten voor een oplossing in onderling overleg. 

Chantal Schraa is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Gedurende haar rechtenstudie heeft zij onder meer gewerkt als arbeidsrechtjurist bij het UWV en verschillende advocatenkantoren in Utrecht. In 2015 is zij als arbeidsrechtjurist aan de slag gegaan bij ARAG Legal Services B.V., een commercieel juristenkantoor met de rechtsbijstandsverzekeraar als moederbedrijf. De manier van werken van Chantal kenmerkt zich door haar oog voor praktische oplossingen met als uitgangspunt om juridische procedures zoveel als mogelijk te voorkomen.